22 Eylül 2010 Çarşamba

GELECEK NE GETİRECEK ?

    Merhaba değerli ziyaretçiler ;
  2005 'ten bu yana dolu dolu geçirdiğimiz 5 yılın sonunda öğrencilerimle vedalaştık. Biliyorum ki gönüllerimiz her zaman birlikte olacak.Hatta ortak mekanlarda sık sık karşılaşacağız. Artık hepimiz yeni yollarda ilerliyoruz.Üretmeye, gelişmeye ve değişmeye devam ediyoruz . Onlar, ihtiyaç duyduklarında beni her zaman yanlarında bulabileceklerini  biliyorlar.
     Şimdi minik öğrencilerimle birlikte yoğun bir çalışma dönemine başladık. Oldukça gayretliler.Çok yorulacaklar, tabii ki emekleri karşılıksız kalmayacak. Bir kaç ay içinde velilerinin de desteğiyle tümünü okur yazar olarak  görebileceğiz.
    İki yıl önce açmış olduğum bu sayfada 1/E sınıfına ait faaliyetlere yer vererek  öğrencilerimin motivasyonu artırmak , daha ötesi ufuklarını geliştirmek istiyorum.Bu arada sayfa üzerinden yapacağım duyuru ve sizlerin göndereceği yorumlarla iletişim kurmayı amaçlıyorum.
     Blog sayfamız tüm ziyaretçilere her zaman açık olacaktır. Yorumlarınız tarafımca incelendikten sonra yayınlanacaktır.Bu nedenle hemen göremeyebilirsiniz.
       Sık sık görüşmek üzere sevgi ve esenlikler...
                                                                                              

20 Eylül 2010 Pazartesi

MESAJ VAR

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİM,
YENİ ÖĞRETİM YILINIZI KUTLUYOR ; SAĞLIK ,BAŞARI VE ESENLİK DİLİYORUM. 
ÖĞRETMENİNİZDEN SEVGİLER 
 DİLEK UÇMAK
                                                                                                   

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben Dilek Öğretmenim. Öğrencilerim bana bu şekilde seslenirler.Dilek Öğretmeniiiiim ! Ne kadar sıcak ve içten bir sesleniş, sizce de öyle değil mi...Hepsi de yüksek bir seziş ve anlayışa sahipler .Onlarla birliktelik çok keyifli. Yenilik ,ilerleyiş hep onlar için. Bu yönleri beni sürekli bir arayış,daha farklı alanlarda da çalışmaya sevketti.Bu doğrultuda Beşeylül İlkokulu 5/B sınıfı adına açtığım ,ardından 1/E sınıfı için devam ettiğim bu sayfada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.