8 Mayıs 2014 Perşembe

Kahvaltı Vakti Gelmiş:) Kuzeytepe

 

AYMATO ve BİLGİ YARIŞMASI

     Her yıl düzenlenen AYMATO yarışmalarına ek olarak yine Özel Aydınlık İlkokulunun düzenlediği bilgi yarışmasına katılarak okulumuzu temsil eden  öğrencilerimiz gurur kaynağımızdır. Öncelikle bu zorlu mücadelede yer alan her öğrencimi gösterdiği yüreklilik ve çabası için kutluyor gözlerinden öpüyorum. Yakın ilgi ve  desteğini bizlerden esirgemeyen, başarılarımızda muhakkak katkıları olan ailelerimize de teşekkür ediyorum.
Yarışmalarda ilk 20'ye giren öğrencilere ödül veya hediyeler takdir edilmiş olup öğrencilerimizden ilk 50 'ye girenleri yayınlamayı uygun görüyor, tüm öğrencilerime daha disiplinli ve azimli çalışmayla üstün başarılar diliyorum...
Özel Aydınlık Bilgi Yarışması


CEYLİN TAŞDEMİR    (Özel Aydınlık Bilgi Yarışmasında 1.)
 AYÇA ECE EROL        (Özel Aydınlık Bilgi Yarışmasında 6.) 
 UMUT ÖZDEMİR     (Özel Aydınlık Bilgi Yarışmasında 20.)    
CANAN KUZUOĞLU   (Özel Aydınlık Bilgi Yarışmasında 30.)
 
Özel Aydınlık Matematik Olimpiyatları
 

CEYLİN TAŞDEMİR         (AYMATO 2.)
CANAN KUZUOĞLU         (AYMATO 15.)
UMUT ÖZDEMİR              (AYMATO 23.)
HATİCE MİNE HIRACAN (AYMATO 25.)
NESLİHAN AKCAN          (AYMATO 32.)
BENSU BUDİN                   (AYMATO 39. )
SELİN SAĞNAK                (AYMATO 48.)



Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben Dilek Öğretmenim. Öğrencilerim bana bu şekilde seslenirler.Dilek Öğretmeniiiiim ! Ne kadar sıcak ve içten bir sesleniş, sizce de öyle değil mi...Hepsi de yüksek bir seziş ve anlayışa sahipler .Onlarla birliktelik çok keyifli. Yenilik ,ilerleyiş hep onlar için. Bu yönleri beni sürekli bir arayış,daha farklı alanlarda da çalışmaya sevketti.Bu doğrultuda Beşeylül İlkokulu 5/B sınıfı adına açtığım ,ardından 1/E sınıfı için devam ettiğim bu sayfada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.