26 Mayıs 2016 Perşembe

20 Mayıs 2016 Cuma

Ezgi VELECİOĞLU ile Efecan TURGUT'un madalyarı sınıfımızı grurlandırdı.Onları kutluyor ve öpüyorum

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasına katılarak başarı gösteren öğrencilere ödülleri dağıtılırken Efecan "Ben farklıyım." demiyor mu sizce de:)))
Bak bak bakışa bak!
 Müdür beye de pek kendinden emin ve anlamlı bakarmış.
Sıklıkla bana da bakar" Seni seni benden kaçar mı?"bakışıdır o
 
Ezgi "Anneler Günü"konulu resim yarışmasında birincilik ödülünü alırken yine pek bir kibardı:) Oldukça da heyecanlı.
Bu arada annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruzzzz:)))
 

19 Mayıs 2016 Perşembe

Türk Hava Kurumunun “Hava Sporlarının Doğa ile Uyumu " konulu bir resim yarışması vardı.Biz bu konuyu sınıfımızda işledik,yarışmadık

    Verilen her emek değerlidir. Resmi incelerken öncelikle renkler dikkati  çeker; ardından şekiller, kompozisyon.    
   Ayrıntılar ise gözden kaçabilir. Çocuk resminde bence ayrıntılar çok değerlidir.Küçücüktür pek dikkati çekemez .Oysa olduğundan daha büyüktür.Belki de bir büyüğün bile göremeyebileceği kadar.Bu nedenle  her resim ayrı  güzeldir ve gizemdir de ,hele ki yapan çocuk  ise.
 Aşağıda bazı resimlerin yönleri tüm uğraşılarıma rağmen ters yüklendi.En sonunda şuna karar verdim.Teknoloji bile bazen çocukları anlayamayabiliyor.Neden mi? Teknolojiyi oluşturan da büyükler, işte o  yüzden. "Dilek Öğretmenim bence sen teknolojiyi kullanamıyorsun" da diyebilirsiniz.E  tabii mümkündür, ben de büyüğüm ya!:) Hava sporlarının doğayla uyumunu bir görelim...



 




















 
Kıyıda köşede kalmış:) Geometrik şekiller ile geometrik cisimler




Geometrik Cisimler Etkinliğimiz


Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben Dilek Öğretmenim. Öğrencilerim bana bu şekilde seslenirler.Dilek Öğretmeniiiiim ! Ne kadar sıcak ve içten bir sesleniş, sizce de öyle değil mi...Hepsi de yüksek bir seziş ve anlayışa sahipler .Onlarla birliktelik çok keyifli. Yenilik ,ilerleyiş hep onlar için. Bu yönleri beni sürekli bir arayış,daha farklı alanlarda da çalışmaya sevketti.Bu doğrultuda Beşeylül İlkokulu 5/B sınıfı adına açtığım ,ardından 1/E sınıfı için devam ettiğim bu sayfada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.